financiele-administratie

Visie

Marian Bergman rekent het tot haar taak om u privé en zakelijk uit de fiscale wind te houden. Zij staat voor een open en informeel contact, waarin uw belang altijd voorop staat. Uw administratie uit handen geven is niet niks, en daarom is een persoonlijke benadering voor Marian vanzelfsprekend.

Marian Bergman: het hart achter MWB

Marian Bergman weet wat het is om ondernemer te zijn: zij begon in 1992 haar carrière als boekhouder in het bedrijf van haar twee ondernemende broers. Nu, ruim 20 jaar later, heeft ze veel ervaring met het opzetten en beheren van complete boekhoudingen en administraties voor diverse types ondernemingen.

Speciaal voor ZZP er en kleine MKB er

Met MWB richt Marian Bergman zich met name op ZZP ers en kleine MKB ers, het type ondernemer waartoe ook haar familie behoort. Marian zet zich in om kleine zelfstandigen een goede administratie en boekhouding te leveren. Zodat haar klanten zich helemaal kunnen richten op hun eigen vak in de wetenschap dat alle administratie goed geregeld is.

Tegen een vast tarief verzorgt Marian Bergman uw complete administratie, jaarrekening en fiscale aangiftes. Ook denkt zij met u mee en voorziet u van objectief advies.